Een bedrijfsovername, doe je niet zomaar even

bedrijfsovername

Mijn vader wilt graag een bedrijfsovername, van zijn bedrijf. Jarenlang heeft hij zich voor zijn eigen zaak ingezet en nu is de tijd aangekomen om de sleutel over te dragen aan iemand anders. Mijn broer en ikzelf werken al jaren mee, maar het was nooit te sprake gekomen om dit bedrijf over te gaan nemen. Naarmate de jaren verstreken en wij allemaal een jaartje ouder werden, kwam dit wel vaker te sprake. Mijn broer heeft vanaf het begin al gezegd dat hij hier graag wilt blijven werken, maar niet om het heft in eigen handen te nemen.  bedrijfsovername

Een bijzonder goed gesprek over de bedrijfsovername

De overname van het bedrijf van mijn vader is nu tot een serieus punt gekomen. Hiervoor heeft mijn vader de hulp ingeschakeld van een professioneel bedrijf. Een bedrijf die hier meer verstand van heeft.  Noort Advies is hiervoor de aangewezen persoon. Zij geven een professioneel advies, gecombineerd met een persoonlijke benadering. Samen met hun en mijn vader zijn wij rond de tafel gaan zitten om over de bedrijfsovername te praten. 

Inmiddels zijn wij een half jaar verder en ben ik de eigenaar van het bedrijf van mijn vader geworden. Dankzij de hulp van Noort Advies is alles bijzonder goed en netjes geregeld.